снимка pixabayНай-честите симптоми на коронавирус не са кашлица и висока температура,

...
снимка pixabayНай-честите симптоми на коронавирус не са кашлица и висока температура,
Коментари Харесай

Ново проучване на Ковид 19: Преди кашлицата и температурата губим обонянието и вкуса си

снимка pixabay

Най-честите признаци на ковид не са кашлица и висока температура, а загубата на усет и подушване. Това сочат две нови проучвания на учените от Великобритания, които дават информация за развиването и последствията от вируса, заяви бТВ.

Въпреки съществуването на антитела, откривателите са безапелационни в заключенията си, че в действителност повече от 90% от общото население към момента са податливи на зараза. Изследването изрично показва загубата на подушване като главен признак, който може да е сигнал за ковид, даже в случай че липсват други признаци. 

Изследователите подреждат по нов метод признаците. Според недоволствата на пациентите това са:

болките в гърдите

затрудненото дишане

главоболието

мускулни болки

загуба на аромат и усет

Чести са и изпотяването и коремните болки. Кашлицата, втрисането и болките в гърлото се подреждат едвам по-късно. На база тези резултати Националната здравна работа на Англия добави листата със признаците предупреждаващи за съществуване на коронаворус.

Друго проучване, на авторитетния " Импириъл Колидж " в Лондон демонстрира, че имунитетът след Covid-19 може да продължи единствено няколко месеца след инфекцията. Резултатите сочат, че броят на хората, които са дали позитивен тест за съществуване на антитела, е понижен с близо 26% в интервала от три месеца сред юни и септември.

Въз основа на заключенията от изследването екипът на „ Импириъл Колидж “ предизвестява, че е допустимо вирусът да болести организма няколко пъти. 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР